COMUNICĂRI
Banda st

Aritmetica cu Nicu și Marcel

22 August 2023 - National

Comentariile nu isi au rostul.

Ți-a plăcut postarea? Distribuie mai departe și susține-ne!
Citeste si:
Ajută natura! Începeți cu voi înșivă! usrmiroslava.ro
16 Iulie 2020

Cu toții ne dorim să avem un stil de viață responsabil și un mediu curat în care să ne desfășurăm activitățile zilnice.

Cu toții știm despre importantă reciclării deșeurilor, însă cum ar fi să fim răsplătiți pentru implicarea noastră în reciclare?

Vezi mai mult
Silviu Ghenghea a fost ales viceprimarul comunei Miroslava  usrmiroslava.ro
29 Noiembrie 2023

Consiliul Local l-a votat pe liderul consilierilor USR în functia de viceprimar în  ședința din 29 noiembrie 2023.
Consilierii locali l-au ales pe Silviu Ghenghea în funcția de viceprimar cu 14 voturi pentru, 2 împotrivă și 3 abțineri.

Silviu este un om de afaceri, cu o experiență de 16 ani în străinătate, unde a înființat și o firmă de construcții de succes; iar mai apoi o clinică de estetică facială și estetică dentară împreună cu soția sa, de profesie medic. S-au întors în România definitiv în urmă cu aproximativ 8 ani, unde și-au transferat afacerile și au investit în comunitatea locală.

Vezi mai mult
Amendamente buget 2023 usrmiroslava.ro
01 Februarie 2023

Ieri, Consiliul Local al Comunei Miroslava a avut spre aprobare, Bugetul pentru anul 2023.  USR Miroslava, a votat abținere, pentru că nu am observat nici o schimbare în modul de abordare al actualei conduceri vizavi de dezbateri, propuneri, sau modul în care a fost structurat acest buget.
In timp ce la CJ Bihor, au un exemplu de bună practică cu 72% bani pentru investiții și doar 28% pentru functionare, primăria Miroslava continuă să cheltuie jumătate din bugetul comunei pe functionare.

Vezi mai mult