COMUNICĂRI
Banda st

De ce m-am înscris în USR?

11 August 2020 - Stiri locale
De ce m-am înscris în USR? usrmiroslava.ro

De ce m-am înscris în USR? Pentru că oamenii din Uniunea Salvați România chiar vor să ducă lucrurile mai departe găsind soluții pentru a scăpa de cea mai mare plagă din România: CORUPȚIA.

Degeaba sunt condamnați unii sau alții dacă averile rămân în familie și prejudiciul nu se recuperază niciodată.

"Prea mulți hoți și corupți au făcut ceva pușcărie doar pentru a se întoarce la viață de huzur pe banii celor de care și-au bătut joc. Propunerea USR aduce cu adevărat România la standardul european, eliminând piedici din calea confiscării extinse.

Dar, mult mai important, această lege este necesară pentru că nu mai vrem ca o serie de mătuși Tamara și copii de 6 luni să fie proprietari de case și terenuri provenite din furt și din corupție."

Ți-a plăcut postarea? Distribuie mai departe și susține-ne!
Citeste si:
Bun venit Adelina Amariti in comunitatea USR Miroslava usrmiroslava.ro
21 Iulie 2023

La ședinta de la ora 19:00 i-am adresat oficial “Bun venit în echipa noastră”, unei reprezentante de seamă a comunității din V. Adâncă,Adelina Amariti, o doamna implicată pe care foarte mulți dintre voi o cunoașteți și care a decis că poate schimba cu adevărat localitatea în care trăiește dintotdeauna, în cadrul unui partid politic alături de oameni cu aceleași valori și principii.

Vezi mai mult
Transportul public în comuna Miroslava usrmiroslava.ro
27 Octombrie 2022

Echipa USR Miroslava, alături de consilierii locali USR, au luat la pas satele din comună pentru a găsi, împreună cu cetățenii, beneficiarii direcți ai traseelor mijloacelor de transport în comun, cele mai bune variante.

Vezi mai mult
Miroslava ECO usrmiroslava.ro
17 Iulie 2020

Deșeurile o problemă sau o soluție pentru Miroslava ?!

Cea mai importantă etapă în gestionarea deșeurilor menajere este reprezentată de educarea populației cu privire la colectarea, transportul, tratarea, reciclarea și depozitarea materialelor rezultate din activitați casnice; dar și prevenirea că acestea să ajungă în mediul natural .

Vezi mai mult