COMUNICĂRI
Banda st

Taxe și impozite noi ca sa faca rost de bani

10 Iulie 2023 - National
 
E concurs în PNL zilele acestea de propuneri de taxe și impozite care să mai crească pentru a face rost de bani.
 
Acest partid nu mai are nicio legătură cu dreapta, nu mai are nicio legătură cu performanța economică. PNL este un partid a cărui unică performanță este să hrănească niște băieți deștepți și grași, care sunt mufați la bugetul de stat și pentru asta au rămas fără bani.
 
USR va oferi o alternativă reală de dreapta la următoarele alegeri.
Ți-a plăcut postarea? Distribuie mai departe și susține-ne!
Taguri: taxe, impozite
Citeste si:
Vesti bune pentru cei care isi monteaza panouri fotovoltaice usrmiroslava.ro
17 Iulie 2023
✌???? O veste foarte bună pentru cei care își montează panouri fotovoltaice și pompe de căldură.
 
☀️ Legea USR de reducere a TVA pentru panouri fotovoltaice, panouri solare și pompe de căldură de la 19% la 5% a intrat în vigoare în ianuarie 2023 (Legea 39/2023). Efectele benefice s-au văzut în scurt timp, crescând rapid numărul prosumatorilor, adică al oamenilor care produc energie electrică și dau surplusul în sistem, ajutând astfel România să depășească criza energetică.
 
✅ Pasul următor – extinderea facilităților fiscale și ușurarea procedurii prin care cetățenii și firmele pot beneficia de cota redusă de TVA – a fost făcut prin legea promulgată zilele acestea (Legea 216/2023).

Cristina Prună: „Am reușit acum să introducem în lege măsuri pentru ca persoanele fizice și juridice să beneficieze de o cotă redusă de TVA cu mai puțină birocrație, astfel încât să avem cât mai mulți prosumatori și, în final, să producem mai multă energie în România”.

Vezi mai mult
Ajută natura! Începeți cu voi înșivă! usrmiroslava.ro
16 Iulie 2020

Cu toții ne dorim să avem un stil de viață responsabil și un mediu curat în care să ne desfășurăm activitățile zilnice.

Cu toții știm despre importantă reciclării deșeurilor, însă cum ar fi să fim răsplătiți pentru implicarea noastră în reciclare?

Vezi mai mult
Bun venit Adelina Amariti in comunitatea USR Miroslava usrmiroslava.ro
21 Iulie 2023

La ședinta de la ora 19:00 i-am adresat oficial “Bun venit în echipa noastră”, unei reprezentante de seamă a comunității din V. Adâncă,Adelina Amariti, o doamna implicată pe care foarte mulți dintre voi o cunoașteți și care a decis că poate schimba cu adevărat localitatea în care trăiește dintotdeauna, în cadrul unui partid politic alături de oameni cu aceleași valori și principii.

Vezi mai mult